1659

Kaptein Oda Kristine Langaker scoret damenes eliteseriemål nr 1000 i dagens bortekamp mot BMIL.

I dagens bortekamp i Skøyenhallen var Sveivadamene best i alt fra første dropp. Den første scoring kom etter snaut 3 minutters spill, og damene holdt trykket gjennom hele perioden og vi kunne gå til pause med en 6-0 ledelse.

I andre periode fortsatte de med det gode spillet og vartet opp med ytterligere 6 mål, presise pasninger og et bra tempo. Periode ble avsluttet på stillingen 12-0 i vår favør.

Scoring nr. 1000
Etter 2,42 minutters spill i tredje periode blir vår kaptein Oda Kristine Langaker historisk da hun scorer damenes eliteseriemål nr 1000. Og ikke nok med det – assisten kom fra en fremadstormende juniorjente fra egne rekker, Marte Arkøy. Gratulerer!

Kampfakta Skøyenhallen lørdag 22/11: BMIL – Sveiva 0-15 (0-6, 0-6, 0-3) – Skudd: 10-44
02.57: 0-1 Linda assist Anette
06.26: 0-2 Luize assist Hilma
12.26: 0-3 Luize assist Hilma
14.32: 0-4 Henriette assist Jenny
17.34: 0-5 Anette
18.03: 0-6 Victoria assist Luize
20.47: 0-7 Victoria
24.38: 0-8 Jenny