Sveiva Innebandy har takket NEI til å arrangere NM 2018.

[vc_row css=”.vc_custom_1456440375188{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_column_text el_class=”annonse_sort”]

Sveiva takker nei til å arrangere NM

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva Innebandy har takket NEI til å arrangere NM 2018.

 

På informasjonsmøtet med trenere, lagledere og foreldrekontakter 18.oktober informerte styret om pågående prosess vedrørende arrangementsforberedelsene for NM 2018.

 

En nær samstemt forsamling rådet styret til å takke nei til å arrangere NM ut fra foreliggende betingelser. 19.oktober meldte styret NBF at vi takket nei til å opsjonen om å arrangere NM i 2018.

 

Begrunnelsen for vårt nei var/er at vi opplever usikkerhet om det økonomiske utbytte for klubben står i forhold til de ressurser klubbens medlemmer legger ned i dugnadstimer og kvalitativt arbeid.

 

Vi hadde tenkt å «offentliggjøre» vår beslutning til vi hadde fått formell tilbakemelding på vår ekspedisjon av 19.oktober til NBF. Det har vi pr. 13.november ikke mottatt. Men vi ble i dag informert av saksbehandler i NBF ( med spørsmål om vi hadde undertegnet leieavtale med Ekeberghallen) at NM – arrangementet for 2018 vil bli kunngjort på nytt.

 

Derfor legges denne informasjonen ut i dag! Ovennevnte beslutning har vært vanskelig å ta. Arrangementet har vært et utstillingsvindu for Sveiva Innebandy med bevis på hvor flotte medlemmer vi har. MEN – vi har altså vurdert at den innsats og kompetanse dere har levert ikke i tilstrekkelig grad blir verdsatt!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]