Sveiva Innebandy gratulerer Bård Børresen med jobben som U19 landslagstrener!

[vc_row css=”.vc_custom_1456440375188{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_column_text el_class=”annonse_sort”]

Pressemelding : Børresen blir landslagstrener

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva Innebandy gratulerer Bård Børresen med jobben som U19 landslagstrener!

 

Vår mestvinnende trener på seniorsiden Bård Børresen tar fatt på nye utfordringer og ble i går presentert som ny U19 landslagssjef. Bård sin trenerhistorie er både lang, innholdsrik og suksessfull.

 

Han har gjennom de siste 9 årene vært hovedtrener for Sveiva Damer Elite og dette har gitt klubben 5 seriemesterskap, 3 kongepokaler, 3 NM titler, 3 Europacup titler og 3 deltagelser i Champions Cup, med andre ord får U19 landslaget en meget kompetent og erfaren trener på laget.

 

Gjennom sitt vervsom landslagstrener går Bård ut av trenerteamet til Sveiva Damer Elite, men klubben vil fortsatt nyte godt av hans kompetanse og engasjement.

 

Bård går inn som trenerutvikler og gjennom sitt nye verv vil han fremdeles være en viktig bidragsyter i klubben. Vi er både stolte og glade for at Bård skal være med å løfte kvinneinnebandyen videre oppover og vi er veldig fornøyde med at vi har han med videre i Sveiva.

 

Vi ønsker Bård og resten av teamet på U19 masse lykke til![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]