Det er fremdeles lenge igjen av sesongen, men nå har herrelaget spilt seg i en posisjon hvor vi har en historisk god mulighet til å virkelig kjempe helt oppe i toppen.

[vc_row css=”.vc_custom_1510726614928{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/11/PHV1136.jpg?id=15842) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Bjerknes vil ha deg med til Greåker

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Det er fremdeles lenge igjen av sesongen, men nå har herrelaget spilt seg i en posisjon hvor vi har en historisk god mulighet til å virkelig kjempe helt oppe i toppen.

 

Sist gang man hadde en slik sesong er vel snart over 12- 13 år siden.

 

På søndag spiller vi en nøkkelkamp mot kanskje den største favoritten til seriegullet, nemlig Greåker. Skulle vi gå ut av denne kampen med 3 poeng i sekken, vil det gjøre at vi sitter i førersete og har fantastiske forutsetninger for å gå hele veien.

 

Men Greåker borte er også kanskje den vanskeligste bortekampen av alle. Derfor trenger vi å ha et engasjert Sveiva-publikum i ryggen. Vi fra herrelaget håper at yngre spillere og andre som er engasjerte i klubben tar turen på søndag, og viser hele innebandy- Norge hvor fantastisk bra klubben vår er.

 

Vi trenger støtten, og setter veldig pris på det. Håper vi sees på søndag. Kampen begynner 16:00 i Tindlundhallen, og det blir norsk klubbinnebandy på sitt beste.

 

Sportslighilsen

Sindre Bjerknes
kaptein

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]