Det er nå gått en drøy måned siden Sveiva IB arrangerte nok et glimrende NM Jeg syns det var på tide å skrive noen ord om denne jobben, denne STORE dugnaden, som veldig mange mennesker har vært med å gjøre mulig.

[vc_row css=”.vc_custom_1456440375188{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_column_text el_class=”annonse_sort”]

Tanker i etterkant av NM

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]av: Dag Frediksen (Komiteleder)

Det er nå gått en drøy måned siden Sveiva IB arrangerte nok et glimrende NM. Jeg syns det var på tide å skrive noen ord om denne jobben, denne STORE dugnaden, som veldig mange mennesker har vært med å gjøre mulig.

For ofte er det bare de som figurerer i fremskutte posisjoner som blir lagt merke til og som kommenteres for innsatsen, men kanskje ennå viktigere er en gruppe mennesker som ALDRI blir nevnt.
Bak kulissene står alle dere foreldre og foresattesom har stilt opp som vakter, lagt ned mange kvelder med ubetalt arbeid og timer borte fra familie og barn, dere som har benyttet deler av arbeidstiden for å fremskaffe resultater i form av varer og sponsorer, arbeidsgivere som har godtatt at timer blir benyttet på klubben vi alle er stolte av, dere skal ha STOR takk!!!

Mange lagledere har brukt tid på å sette sammen vaktlister, utøvere har brukt fritiden til vakter på Ekeberg uten å protestere.

Dere er ALLE delaktige i Sveivas suksess! Uten deres innsats på parkeringsplassen ville store summer uteblitt. Dere som har ryddet og vasket, bidro til trivsel og hyggelig atmosfære. TAKK også til dere!

Selvsagt skal dere som sørget for at staben fikk mat og drikke takkes for utrolig innsats. Dere som jobbet med gulvet før under og etter arrangementet skal selvsagt ha takk.

Sekretariatet gjorde en innsats som ble lagt merke til LANGT utenfor selve Ekeberghallen, og som vi i klubben er stolte av: Takk!!!

Publikum strømmet til arrangementet og da må vi ikke glemme alle de som stod for inngang og sørget for inntekter til klubben.

Vertene for garderober ble rost opp i skyene for innsatsen, og VIP ble handlet plettfritt. Takk!

Resultatet av alle disse dugnadstimer har gjort at Sveiva igjen kan se tilbake på et vellykket arrangement og vi takker selvsagt både krets og Forbund for tilliten!

Det skal sies at i forbundets øverste kretser verserer mange lovord i etterkant av NM. Jeg vil på vegne av meg selv og Styret i Sveiva IB , samt NM komiteen: få lov å TAKKE DERE ALLE for innsatsen. Jeg er stolt av å være en del av dette og stiller uten problemer opp også siden hvis vi blir spurt. Tusen takk…..:-)

“ikke bare er vi klubben med hjerte for alle, men også en klubb hvor alle har et hjerte for klubben”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]