Det nye styret har nå litt over tre måneders fartstid. En av våre hovedoppgaver er å bedre kontakten mellom styret og medlemmene.

[vc_row css=”.vc_custom_1456440375188{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_column_text el_class=”annonse_sort”]

Sommerhilsen til Sveiva lnnebandys medlemmer

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Det nye styret har nå litt over tre måneders fartstid. En av våre hovedoppgaver er å bedre kontakten mellom styret og medlemmene. Vi ønsker gjennom dette innlegget å gi en kort oppsummering av de første månedene.

Det har vært en travel tid med i alt 7 styremøter. Økonomiarbeidet har krevd mye arbeid. Alt vi overtok har ikke vært like oppdatert. Det har dessverre noen av dere merket i forbindelse med mottak av medlems- og treningsavgifter de siste dagene. Men utfordringene til tross – Sveiva lnnebandy har en solid økonomi. Medlemmenes gode dugnadsinnsats gjennom Salva sokker og NM – arrangement gir oss gode handlingsrom. I siste uke fikk vi den hyggelige meldingen fra Norges Bandyforbund at vi er tildelt NM – arrangementet også for 2017 og 2018. Klubben får dette arrangementet fordi Sveiva lnnebandy leverer gode varer – fordi du gjør en god jobb.

Vi lover at det er en stund til neste sokke-dugnad, men dere kan glede dere til kransekakesalg før jul. Styret er forsiktig med å binde faste utgifter til dugnads­/arrangementsinntekter fordi disse kan variere over tid. Men vi tar sikte på å investere i noe utstyr for å ruste opp vare ulike arrangementer. Vi håper også at de enkelte lag kan få noe mer støtte til deltagelse i ulike cuper og lignende.

I forhold til sportslige resultater fikk styret også ta del i var lags flotte sesongavslutning med flere seriemestre og regionscupmestre. Det hele toppet seg med to NM – gull, Damer elite og Gutter 16 – Gratulerer!

Sesongforberedelsene for 2016/2017 er i full gang. Styret er noe involvert i dette arbeidet og har vært direkte medvirkende for å finne løsninger hvor det har vært noen utfordringer. Vi ønsker nettopp å kunne bli brukt til å finne løsninger sammen med de involverte trenere/spillere/foresatte. Ser du spesielle utfordringer – ikke nøl med å ta det opp med trenere/foreldrekontakter og/eller med styret.

Oversikt over styremedlemmene finner du her med kontaktadresser og telefonnummer. Ellers vil vi på adressene – sveiva@sveiva.no og leder@sveiva.no forsøke å gi raske tilbakemeldinger.

Av saker styret har og fortsatt jobber med kan vi nevne; Revidert avtale med STERK som gir medlemmene var bedre treningstilbud, Klubbhåndboka er «ferdig» men må jevnlig oppdageres, Sveiva Shopen, Virksomhetsplanen og den vedtatte Handlingsplanen for 2016/2017 og til slutt et spennende samarbeid med Rommen skole.

Så møtes vi alle på Natt-turneringen 19.august (skulle du ha en eller annen grunn til ikke å stille på selve banen – sa forutsetter vi at vi møter deg på tribunen med familien og andre venner). Følg med på var hjemmeside for mer informasjon.

Takk for samarbeidet og god sommer!

På vegne av styret
Terje Sletten
Leder Sveiva lnnebandy[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]