Man forventet en sluttspurt, men i stedet så raknet alt og nå er Sveiva-herrene ille ute.

3 mål i innebandy kan gå fort. Fort nok til at vi ikke anså slaget som tapt selv om man lå under 2-5 etter 40 minutter.  Og fort skulle det gå i den siste perioden, men dessverre så gikk det også for fort Sveiva-herrene og i realiteten så var kampen kjørt før den 3. perioden var to minutter gammel.  Da hadde Greåker økt til 2-7 og mer skulle komme.

Sveiva-herren ble utspilt etter alle kunstens regler, ikke nødvendigvis fordi gjestene var så gode, men det vertene vartet opp med i den siste perioden var langt under pari.  Det var rett og slett en flau forestilling og nå har Greåker ett ben i semifinalen.

Det er ikke så mye som tyder på at Sveiva-herrene skal greie å snu dette. Men det er nå de har muligheten, det er nå de kan gjøre noe med det. Som tidligere nevnt så må folk kjenne sin besøkelsestid og melde seg på. Gå foran i krigen å tørre og både få og gi litt juling. Generelt så blir det altfor snilt, altfor komfortabelt og på søndag i Tindlundhallen  så kreves det en helt annen innstilling hvis Sveiva-herrenes sesong ikke skal være over.