222 tilskuere var vitne til at Sveiva-herrene kontrollerte inn en 8-5 seier i nabooppgjøret mot Gjelleråsen.

[vc_row css=”.vc_custom_1516167927263{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/01/DSC_1437.jpg?id=16044) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Tre nye poeng mot Gjelleråsen

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

222 tilskuere var vitne til at Sveiva-herrene kontrollerte inn en 8-5 seier i nabooppgjøret mot Gjelleråsen.

 

Bilder

 

Tempo og intensiteten var som natt og dag i forhold til lørdagens kamp mot Haugerud. Mot Gjelleråsen var Sveiva-herrene skikkelig “påskrudd”, og selv om det var gjestene som skapte de to-tre første farlighetene viste våre gutter hvor skapet skulle stå.

 

Kampen var forsåvidt jevnspilt, men Sveiva-herrene var litt sterkere i nærkampene, de var litt giftigere foran målene og de skapte de flest, og de største målsjansene. Så kort og godt så kan man vel egentlig si at de var best i alt.

 

På det meste ledet Sveiva-herrene 5-0, da var kampen så og si halvspilt. GIF yppet seg litt, og holdt spenningen vedlike med tre reduseringer før Sveiva-herrene skjønte alvoret, giret ned og med tre kjappe mål sørget de på ny for at ledelsen var oppe på 5 mål.

 

To nye redusering betød ikke allverden. Ikke for utfallet av kampen, men vi skulle gjerne vært de foruten selvfølgelig. For Sveiva-herrene har litt å gå på defensivt. Man er ikke like gjerrige som man var før jul. Og selv om GIF Fighters fremstod som et langt bedre lag nå enn i det første oppgjøret så er vi langt i fra fornøyd med 5 baklengs.  Vi må stramme opp defensiven, og første mulighet til det er mot Akerselva på lørdag i Kringsjåhallen.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=16024][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]