Det deles heldigvis ikke ut stilkarakterer i innebandy, kun poeng. Og poeng fikk Sveiva-herrene rikelig med etter 4-3 mot Akerselva og står fortsatt med fullpott.

[vc_row css=”.vc_custom_1508093494901{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/10/PHV0699.jpg?id=15727) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Tre poeng på en dårlig dag

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Det deles heldigvis ikke ut stilkarakterer i innebandy, kun poeng.  Og poeng fikk Sveiva-herrene rikelig med etter 4-3 mot Akerselva og står fortsatt med fullpott.

 

Bilder

 

Men hjemmelaget fremstod ikke på noen som helst måte slik de ønsker å fremstå, eller slik vi har blitt vant til å se dem denne sesongen. Bortsett fra de 10-12 første minuttene hvor det var total overkjøring og Akerselva slo baller til “iceing” var det en jevnspilt kamp publikum ble vitne til.

 

Faktisk så var gjestene det beste laget når det kom til duellspill og aggressivitet. Sveiva-herrene så tidvis rett og slett litt veike ut og ble nok litt overrasket over motstanden de møtte. Dette forplantet seg i spillet med ball også og det kladdet litt rett og slett.

 

Men som sagt så deles det ikke ut stilkarakterer, kun poeng. Og takket være en god defensiv holdt det å score fire mål for å sikre tre poeng. At ett var selvmål, at ett diskuteres om det var inne eller ei, at ett kom i overtall og at ett kom på straffslag betyr mindre.  Vi holder tritt med Slevik og Greåker og er fortsatt ubeseiret. Og så lenge vi lærer av våre feil kan kampen mot Akerselva være en nyttig tankevekker for kampene som skal komme.

 

Kampfakta[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”]

[print_gllr id=15713][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]