viktor_804

Mannen som i flere år har gått og drømt om en overgang til Sveiva Innebandy, Viktor Ekestubbe, kan endelig leve ut drømmen sin og ikle seg rødt.

Viktor er en kjenning for de fleste i Sveiva og innebandy-Norge generelt. Det er ganske mange år siden han krysset Svinesundbroen og har siden den gangen vært en viktig bidragsyter til Norges Bandyforbund i form av et utall overganggebyrer som er betalt inn i hans navn. Svensken har spilt for Korsvoll, Nor 92, Haugerud, Grei og Bækkelaget.

De siste årene har Viktor akslet den blå Grei drakta.  Her har en bidratt med tekniske finesser både fra back – og forward plass. Han er ikke en utpreget goalgetter, men med gode tekniske ferdigheter og god spilleforståelse ligger han ofte bak flere mål en det han får kreditt for i form av målpoeng. Den største forskjellen på Grei og Sveiva er i følge Ekestubbe konkurransen om plassene samt måten lagene spiller innebandy på.

På søndag er det alvor og Viktor tror det blir seier mot Tunet i premieren. Han tror at kampen, i likhet med serien generelt, blir en jevn affære.  Sveiva trekker det lengste strået på søndag og når man summerer opp i mars tror han at Sveiva blir å finne topp 4-5.