kallsta_804

Sveiva-herrene greide ikke å ta seg videre fra gruppespillet i Kallsta Open etter tre strake tap.

Hagfors (3-6), Skoghalls (2-3) og  Greåker (5-6) ble alle for sterke og sendte Sveiva hodestups ut av turneringen. Man hadde selvfølgelig håpet på å nå en kvartfinale, men det ville seg ikke. Det var kun i kampen mot Skoghalls at man lignet på det som man håper å kunne fremstå som når seriespillet starter. I denne kampen kriget man i samtlige av de 60 minuttene, og gjorde livet surt for våre svenske motstandere som er nyopprykket til allsvenskan ( nivå to i Sverige). Dessverre holdt det ikke helt ut, og 10 sekunder før slutt satt de inn vinnermålet. I de to andre kampene blir det for mye hawaii, og selv om det også her var positive ting å ta med seg var det sett under ett for dårlig.

Usikkert med Skriden
Skuffelsen over å ikke gå videre til sluttspillet gikk fort over. Det er jo tross alt ikke nå det gjelder. Nå “øver” vi bare, men det som verre er var at bauten i forvar, Andreas Skriden fikk seg en alvorlig skade og må nok med stor sannsynlighet belage seg på et langt opphold på sidelinjen. I en duell mot en Greåker spiller gikk det så galt at unggutten måtte hentes med ambulanse. Første tilbakemeldinger kan tyde på at det er en hamstring-skade, men det kan også være skade på både leddbånd, korsbånd og/eller menisk.  MR undersøkelsen vil gi svar, og vi krysser fingrene for at vi snart få se han på banene igjen.

Ungguttene imponerer
Sveiva-herrene har i en årrekke hatt suksess med egenproduserte spillere.  I Kallsta Open fikk flere unggutter testet seg på seniornivå. Sander Ødegården (97) og Marius Pedersen (99) leverte begge to strålende innsatser og kronet det hele med hvert sitt mål.  Og de er ikke de eneste juniorene som sloss om en plass i a-lagsstallen. Hele 11 juniorspillere har trent regelmessig med a-laget igjennom sommeren og forsøkt å overbevise trenerteamet at de fortjener en plass.

Mini turnering
Til helgen er det en liten uhøytidelig mini turnering i Rommenhallen. Sveiva-herrene har invitert Bækkelaget og svenske Skogås/Trångsund.

Fredag
Skogås/Trångsund – Bækkelaget  kl. 18:30

Lørdag
Sveiva Innebandy – Bækkelaget kl. 13:00
Sveiva Innebandy – Skogås/Trångsund kl. 18:00