Kristoffer Bakke kom inn fra benken som en vitamininnsprøytning, sendte Sveiva-herrene tilbake i kampen før han fikk se det røde kortet.

Høydepunktene kan du lese her

Og bare så det er sagt, Bakke gjorde ikke noe galt; han bare lagde et mål han. Et fantastisk langskudd i nærmeste kryss. Et langskudd som sendte ham rett i dusjen. Bakke stod nemlig ikke påført kampskjemaet og da er reglene klare. Sveivas trenerteam hadde slurvet og det er ikke første gang i historien, men nå håper vi at vi har opplevd det for siste gang.  Det røde kortet til Bakke kan ha kostet oss både ett og tre poeng.

Det er forsåvidt poeng som vi kanskje ikke hadde fortjent ut i fra spill og sjanser. Men etter å ha spilt to mindre bra perioder var vi litt i dytten i den siste perioden. Redusering til både 2-5 og 3-5 tvang Sarpsborg til å ta time-out, men i stedet for  flere reduseringer ble det 5 minutter i undertall. Et undertall hvor Sveiva-herrene virkelig kjemper med nebb og klør. Men hvor de tilslutt må kapitulere. 3-6 kommer på tavla med få sekunder igjen av Sveivas utvisning. Et mål som sannsynligvis lett kunne endte med både ett og to frislag til Sveiva-herrene i duellene rett før målet, men dommerne mente noe annet og valgte og ikke blåse.

Tiden ble for knapp og det var litt luft som forsvant ut av Sveiva-herrene når 3-6 kom. Vi prøvde, men det ble med forsøket.