marcus_804

 

Det har blitt noen utskiftninger i trenerteamet til Sveiva Innebandy. Magnus Jacobsson har gått til Akerselva og inn har Alex Jureksson kommet. Han får med seg Marcus Gustafsson (bildet) som spillende assistent trener.

Og den ferske assistenten lover at vi skal få se gamle Sveiva igjen. Det skal bli mer disiplin. Treningene blir lagt opp på et nytt sett og det trofaste Sveiva-publikumet kan bare glede seg til høsten og seriestarten kommer. – Vi har hatt to spennende “try-outs”. Mange interesante spillere var innom, og nå gjenstår bare de siste brikkene før vi spikrer opplegget og begynner på oppbygningen til en ny sesong.

En som har litt mer erfaring fra å stå på sidelinjen er Alex Jureksson som etter et hvileår igjen er tilbake på Sveiva-benken.  Han også er trygg på at Sveiva-herrene skal kunne gjenta tidligere suksesser. – Det blir et hardere og ikke minst riktigere treningsopplegg. Vi samarbeider tett med STERK som vil gi oss kunnskap og oppfølging og dermed bidra til at vi bedrer den fysiske formen.  Masse innsats og litt ny struktur skal føre Sveiva ditt de hører hjemme; i toppen på tabellen.

Alex og Marcus for med seg tro tjeneren Kent Martinsen også. Kent har bekledd mange roller i klubben og har vært et fast inventar på Sveiva-benken de siste 4 sesongene og får de beste skussmål fra både Alex og Marcus.

Følg med på sveiva.no fremover for flere nyheter under “silly-season”.