Lørdag formiddag spilte Sveiva-herrene hjemmekamp mot Grei! Kampen var en viktig kamp for begge lagene med tanke 4/5.plassen.

[vc_row css=”.vc_custom_1456437329575{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2015/10/PHV2517-1.jpg?id=11819) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

– Alltid deilig å vinne oppgjøret om Groruddalen

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Lokaloppgjøret som mange var spente på startet på best mulig måte sett med Sveiva øyne! Allerede etter 1.57 tar gutta ledelsen ved Sindre Christiansen. Og etter snaue 6. minutter leder vi 2-0 ved Kristoffer Bakke med ett dragskudd som Grei-keeperen fortsatt leter etter! Grei redusere ganske kjapt til 2-1, men ikke lenge etter scorer Felix Elfstrand på en kontring. Deretter reduserer Grei nok en gang. (boxplay- Sveiva) Og denne kampen virket det som at når gutta trenger mål, får de mål. Marcus Gustafsson med 4-2 og vi går til pause! En periode som er mer enn godkjent av gutta.

2.periode starter, men denne perioden viser sveiva sei fra en helt annen side de første 10minuttene og Grei har rukket å redusere både en og 2 ganger før gutta våkner opp igjen. Sveiva gjør ett bytte i rekkene, Emil Krzykawski kommer inn for Sander Ødegården og det skulle ikke ta lang tid før det viste seg å være et genialt trekk. Emil alene øker til 5-4 og 6-4 og perioden ender 2-2.. Noe dårligere fra gutta våre.

3.periode starter ganske likt som den andre, men uten scoringer til noen av lagene og slik fortsetter det helt til Grei får ett overtall og med få sekunder igjen av overtallet scorer Grei nok en gang og dermed er det spenning i kampen igjen. 5 minutter igjen nå. På tiden 59.08 scorer Andreas Valbye og da alle tenker det er avgjort slipper vi Grei nok en gang inn i kampen.. Litt klabb og babb inne i eget slott så lander ballen til slutt i en greikølle. Men Valbye har ikke tenkt til å gi seg for dagen og på tiden 59.59 setter han 8-6. Seier er et faktum! Banens beste går til #8-Emil Krzykawski!

Coach Kzykawski om kampen

Sveiva-Grei. Omtrent som forventa. -Ikke noe lette kamper denne sesongen. Jeg er faktisk imponert av Grei. Tar man vekk de litt utrivelige etterslengene så spilte de en bra innebandy. Et bra lag med mange gode innebandyspillere. Kommer nok inn i vinnersporet straks. Vi selve har enda mer å gå på. Gjorde det litt vanskelig for oss selve igjen, men denne gangen holdt vi litt lengre og fikk bruk for alle rekkene. Stabilt uten å imponere. Sarp om en uke blir akkurat likedant. Vi må spisse noen detaljer enda mer. Kanskje undertallet… Men nå gjelder det å samle poeng samtidig som vi jobber vi oss sakte oppover i kvalitet. -Følg med videre. Ellers mister du mye moro å spennende innebandy…

Emil Krzykawski om kampen

Alltid deilig å vinne oppgjøret om Groruddalen, spesielt på hjemmebane! Mye tøffe dueller gjennom hele kampen og kanskje en lityt for spennende slutt. Vi får med oss tre deilige poeng idag, deilig!

Vi leder fra start til slutt omtrent, gjør det vi skal fremover. Vi holder fokus gjennom hele kampen idag, selv om vi tidvis slipper Grei inn i kampen. Men når innsatsen er der og vi klarer å holde hodet kaldt selv med litt stressende slutt, så får de tre poengene vi ville ha.

Tror det var en publikumsvennlig kamp med tanke på spenningen. Alt i alt en veldig deilig seier som var veldig viktig for oss på dette tidspunktet. Nå går vi inn med selvtillit mot Sarpsborg neste helg og tar med oss 3 poeng derfra også. Sveivatoget ruller videre!