Denne kampen er også en viktig kamp med tanke på plassering i årets Eliteserie.

Denne kampen er også en viktig kamp med tanke på plassering i årets Eliteserie. Forrige runde viste det seg at Elva ble litt for sterke for Sveiva. Denne runden må gutta stå opp å vise at forrige kamp var ett engangstilfelle.

Grei har ikke hatt den beste starten på årets sesong, men viste forrige runde at de begynner å komme seg med en storseier over Nor92. Sveiva på sin side har gjort det bra i det siste, men var litt uheldige/udyktige de siste 10 min av forrige kamp.

Alex Krzyakwski sine ord før matchen

Ikke noe annet enn gammel god “opp på hesten igjen” etter å ha falt ned på alt for lav nivå siste kamp. Nå er tilbake i Castle Rommen der vi enda ikke tapt. Forventer meg et par hakk opp i prestasjonen over lag. Samme forhold som i siste kamp gjelder. Når vi opp til ønsket nivå er det sikre poeng. Hvis ikke blir det kriging for alle penger. Å da kan alt skje. Blir uansett en bra kamp. Kom å se.

Christoffer Øistad har også fått debutere med intervju før match nå 😉

Det blir en tøff kamp mot et lag med mange gode offensive spillere. Grei har de siste årene spilt veldig fysisk og topper hvert år utvisnings statistikken. Det blir nok derfor en veldig fysisk kamp med mye tøffe dueller.

For å slå Grei er vi nødt til å fortsette med den gode defensive jobben vi gjorde mot IKA. Offensivt er vi nødt til å luke bort de dumme valgene vi tar som fører til kontringer i mot og la ballen gå kjappere. Defensivt er vi også nødt til å være tett oppi partysvenskene som Schibort, Jatko og Kjellermar så de får så lite tid med ball som mulig, men det er mulig de drar på Trompeten I kveld, det vil være en fordel for oss!
For oss er det viktig at Valbye fortsetter å score mål, men for å vinne er flere nødt til å melde seg på scoringslista.