Fire raske mål i slutten på den andre perioden avgjorde den første kvartfinale-kampen.

[vc_row css=”.vc_custom_1552024595546{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/03/PHV6524.jpg?id=17380) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Avgjorde i slutten på andre

Bilder

Sveiva-herrene startet ferden mot en ny NM-finale i går. Ventetiden har vært lang. Man har gått og lengtet etter å sette i gang og man var veldig godt fornøyd med å kunne velge Nor 92 som motstander i kvartfinaleserien som skal avgjøres i best av 5 kamper.

Det er ikke det laget Sveiva-herrene har hatt lettest for i seriespillet. Begge seriekampene var jevne, men vi føler vi har mer å gå på – særlig nå som kampene begynner og bety noe igjen.

Og sveiverne sneppet opp et lite hakk i forhold til den siste seriekampen mot Nor 92 og hadde satt standarden med 3-0 etter 12 minutters spill. Det så ut til å gå mot en komfortabel hjemmeseier, men Sveiva-herrene måtte vente litt før de kunne slippe foten av gasspedalen.

En redusering i den første perioden samt en ny, tidlig i den andre, gjorde kampen litt mer åpen igjen. I alle fall i målprotokollen. Banespillet ble som ventet dominert av hjemmelaget og etterhvert skulle også uttellingen stå i stil. Seks scoringer til de rødkledde, hvor av fire på mindre enn tre minutter på tampen av perioden, avgjorde kampen.

Bortsett fra en straffebom til Sveiva var det ikke allverden som skjedde i den siste perioden. Begge lag virket å forberede seg til neste oppgjør og hadde en ganske så avslappet holdning til det hele. Neste kamp spilles forøvrig på mandag kl 19:00 i Mjøndalshallen.