Sveiva-herrene er en kamp unna avansement etter å ha vunnet også kvartfinalekamp nummer 2.

[vc_row css=”.vc_custom_1552367816781{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/03/PHV6578.jpg?id=17399) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Nor 92 hadde ingen ting å stille opp med

Bilder

Igjen ble den en ganske så behagelig reise for Sveiva-herrene. Hjemmelaget Nor 92 var ikke med fra start og Sveiva fikk kjapt en 3-0 ledelse. To undertall sørget for like mange reduseringer, men det var også det eneste vertene hadde. i spill 5 mot 5 utespillere var vi flere hakk vassere.

Forskjellen ble bare større og større etter som kampen gikk. Og akkurat som i det første oppgjøret skulle kampen avgjøres i den andre perioden. Fire nye mål til de rødkledde punkterte kampen og man kunne så smått begynne å forberede seg til den tredje, og kanskje siste, kampen som skulle spilles mindre enn 24 timer senere.

Dermed var det ikke allverden å rope hurra for de siste 20 minuttene.  Sveiva-herrene pyntet på resultatet med tre nye nettkjenninger uten å svi av alt kruttet.  Og det må nå nærmest et lite under til om Nor 92 skal kunne komme tilbake i denne kvartfinaleserien.

Kampstart i kveld er kl 19.00 i Rommenhallen.