Lokaloppgjøret mot Gjelleråsen avsluttet årets eliteserie for Sveiva-herrene.

[vc_row css=”.vc_custom_1551592961354{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/03/PHV6368.jpg?id=17318) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Avsluttet med seier over Gjelleråsen

Bilder

Sveiva-herrene hadde kun æren og spille for, mens hjemmelaget sloss mot Slevik om bronsemedaljene. Og i den første perioden var det litt temperatur.  Oppgjøret Sveiva – Gjelleråsen har jo litt historisk sus over seg og tidvis i den første perioden blusset det gamle rivaleriet litt opp igjen.  Vertene bruset litt med fjærene, men de pakket de ganske fort sammen.

Etter å ha sluppet inn en redusering til 2-1 noen sekunder inn i den andre perioden så satte Sveiva-herrene inn et ekstra gir og sa takk for følge. 13 minutter senere stod det 6-1 og kampen virket i realiteten kjørt.  Den siste perioden bar preg av dette og ble nærmest et langt gjesp. Hjemmelaget fikk pyntet på resultatet, men poengene ble med over by-grensa.

Sveiva-herrene går inn i sluttspillet med 10 strake seiere og har ikke avgitt poeng i 2019.  I NM-kvartfinalen valgte vi Nor 92 som motstander. Nor 92 greide nesten å stjele med seg poeng fra Rommenhallen for drøye 14 dager siden og ledet 6-3 noen minutter inn i den siste perioden. Men Sveiva-herrene føler seg trygge på avansement og ser frem i mot kampene mot laget fra Mjøndalen.  Nå starter alvoret, nå er det slutt på kamper som ikke betyr noe. Nå handler alt om å vinne nok kamper så vi kan stå på den ene banehalvdelen i Kongstenhallen i 6. april.