Sveiva-herrene dro i land seieren mot Akerselva i den 21. serieomgangen og fikk etter kampen utdelt det synlig beviset på at de har vært nest best i årets eliteserie.

[vc_row css=”.vc_custom_1551082073877{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/02/PHV6337.jpg?id=17311) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Aldri spennende mot Akerselva

Bilder

På papiret skulle oppgjøret Sveiva Innebandy mot IK Akerselva egentlig bare være en formalitet. Men klok av skade og med oppgjørene mot bl.a. Fredrikstad og NOR 92 friskt i minnet var det greit og ikke ta noen ting for gitt. Dagens motstander jaget også en sluttspillsplass og hadde mer å spille om enn Sveiva-herrene, som egentlig var mest opptatt av å gjøre en god figur eller sagt på en annen måte “og ikke drite seg ut”.

Og det ble nærmest en formalitet. Sveiverne tok tak i kampen fra første sekund og leverte en helt ok først periode og ledet med betryggende 4-0.  Det var jevnt i skuddstatistikken, men kvalitetsforskjellen foran målene var tydelig.  Friskest var den nykomponerte rekka med ungguttene Johnsen, Sletten og Mallaugstredet som stod bak to av hjemmelagets scoringer.

Midtperioden var kun 11 sekunder gammel før 5-0 var et faktum. Akerselva svarte raskt uten at det fikk altfor mange til å begynne å bite negler. Det ble mye nesten for hjemmelaget i denne perioden. Riktignok fikk vi en nettkjenning til, men det burde vært langt flere i enn periode som endte 2-2.

De siste 20 minuttene forløp ganske likt som de første to periodene. Bortelaget forsøkte å sette presset litt høyere i banen, men uten at det bød på for store utfordringer for Sveiva-herrene. Skuldrene var senket og selv om det gikk litt på “halvmaskin” var det nok til og hele tiden holde gjestene på en god armlengdes avstand.  To nye mål til Sveiva-herrene avgjorde matchen som etter kampslutt fikk sølvmedaljene for årets innsats i seriespillet.