Det gjenstår 10 kamper av årets eliteserie, men etter gårsdagens 3-5 tap for Greåker kan Sveiva-herrene bare glemme seriegullet.

[vc_row css=”.vc_custom_1545199323387{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/12/PHV5646.jpg?id=17125) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Bare å glemme seriegullet

Bilder

“Opp som en bjørn, ned som en skinnfell”. Riktig så ille var det ikke i går, men Sveiva-herrene startet fantastisk. 1-0 kom etter bare drøye minuttet og de første 10 minuttene var det nesten enveiskjøring.  Sveiva-herrene var overalt og vant det som var av nærkamper. 2-0 kom etter 8 minutter og man satt bare og ventet på mer.  Skulle Sveiva-herrene på alvor spille seg inn i kampen om seriegullet igjen? Ikke uten at gjestene fra Greåker fikk ha et ord med i laget i alle fall. I løpet av det tolvte spilleminuttet viser de sin klasse og både reduserer og utligner Sveiva’s ledelse.  Når i tillegg 2-3  kommer noen minutter senere føles det alt annet enn fortjent. Det er på grensa til å være litt flatterende faktisk.

Det var mye gi og ta i starten på den andre perioden. Finspillet glimret med sitt fravær. Det ble mest duellspill og bulking, men nerven var der og det manglet ikke på hverken innsats eller stå-på-vilje. Spillet vekslet frem og tilbake.  Allikevel føltes det litt ut som om Sveiva-herrene hadde løpt fra seg og de greide ikke på langt nær å skape like mye trøbbel for gjestene som i den første perioden. Men det var de som kom først i målprotokollen i denne perioden også. Etter 32 minutter kom utligningen til 3-3. Men når de få minutter senere måtte spille med en man mindre var igjen Greåker målet foran.

Sveiva-herrene visste at de ikke kunne tåle nok ett nederlag for Greåker. Og med kun 20 minutter igjen forsøkte man å gå offensivt til verks. Men det ble for mye nesten og mot en god keeper i bortelagets mål var det ikke nok. Man fikk ikke de nødvendige scoringene som ville holdt liv i gulldrømmen. Målet var og knappe inn på Greåkers forsprang, men nå ligger vi 7 poeng bak og må bare innse at løpet er kjørt.  Men det kommer flere kamper, og det ganske tett. Men først etter at 2018 har blitt 2019.