Sveiva-herrene bokførte sin 9. seier for sesongen da Gjelleråsen fikk unngjelde i Rommenhallen.

[vc_row css=”.vc_custom_1544767631788{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/12/PHV5532.jpg?id=17100) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Ikke tapt for Gjelleråsen på tre år

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene bokførte sin 9. seier for sesongen da Gjelleråsen fikk unngjelde i Rommenhallen.

 

Bilder

 

Oppgjørene mellom Sveiva Innebandy og Gjelleråsen har sin egen historie og pleier som oftest og ha litt mer temperatur og trøkk enn andre kamper i eliteserien. Denne gangen var det også dukket for et toppoppgjør som satt en ekstra spiss på oppgjøret. Med tap for Sveiva-herrene ville Gjelleråsen passere oss på tabellen samtidig som Sveivas gullsjanser ville forsvinne.

 

Men kampen ble aldri så tett og jevn som mange både hadde håpet på og ikke minst forventet. Sveiva-herrene tok kommandoen fra start og virket mye piggere enn sine gjester. Det var rett og slett klasse forskjell på lagene.

 

Etter solide 4-0 til hjemmelaget etter de første 20 minuttene ble det litt jevnere i midtperioden. Reduseringen til 4-1 kunne skapt litt nerve i kampen, men bortelaget hadde ikke kvalitet nok til å utfordre Sveiva-herrene. I stedet økte hjemmelaget ledelsen til 7-1 og kunne sette på cruisekontrollen den siste perioden.

 

Tilslutt endte det med 10-3 seier til de rødkledde. Det var forøvrig den 6. strake seieren mot Gjelleråsen.  Seieren gjør at drømmen om seriegull lever når Greåker kommer på besøk på tirsdag.  Det var over 300 tilskuere på plass i går og vi forventer ikke noe færre om 4 dager. Tvert i mot, vi håper at alle som kan krype og gå av sveivere tar turen til hallen for å støtte oss. Sees på tirsdag kl 19:00.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=17083][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]