Sveiva-herrene vant med god margin og trenger ikke være veldig bekymret over hva som kommer på trykk i Akers Avis til uka. Men det tok sin tid før de sa takk for følge til gjestene fra Haugerud.

[vc_row css=”.vc_custom_1475338656313{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/10/PHV6449.jpg?id=13788) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Ble lekestue til slutt

Sveiva-herrene vant med god margin og trenger ikke være veldig bekymret over hva som kommer på trykk i Akers Avis til uka.  Men det tok sin tid før de sa takk for følge til gjestene fra Haugerud.

Slik var kampen

I forhåndsreportasjen ble det forventet at Sveiva skulle gå ut i 100, men det var det gjesten som gjorde. 8 sekunder tok det Sveiva-herrene å ligge under 0-1.  Det var en liten kalddusj og ikke det Sveiva-publikumet hadde forventet. De hadde nok heller ikke forventet at det nesten skulle gå 5 minutter før hjemmelaget hadde sin første avslutning på mål.

Men det tok lang tid før Sveiva-herrene virkelig tok knekken på mann-mann spillet til Haugerud. Eller var det kanskje Haugerud som tok knekken på seg selv. Sikkert en kombinasjon, men etter 40 minutter var det uansett slutt for gjestene.  For selv om Sveiva-herrene på det tidspunktet ledet 4-1 er det ikke så mye positivt å trekke frem av spillet. Og da tenker vi på det offensive spillet.

Men i den siste perioden hang ikke bortelaget sammen og Sveiva-herrene holdt tidvis lekestue i angreps sonen. Vertene fikk gode arbeidsforhold og rommene de kunne boltre seg i ble bare større og større. Det hadde kostet for mye for bortelaget og holde stand i 40 minutter. Særlig førsterekka til Sveiva noterte seg flittig for både mål og målgivende og sørget for at Sveiva fikk enda flere pluss-mål i statistikken. Og akkurat nå sørger disse målene for  at Sveiva-herrene troner øverst på en haltende tabell.

Men tabellposisjonen kan fort bli endret i ukene som kommer for det er nå at serien virkelig starter. Nå kommer kanonene på rekke og rad. Neste kamp er mot Akerselva, en annen medalje kandidat som også har fått en ok start på årets serie.