På lørdag spilles sesongens første Groruddals-derby. Haugerud IF med ex.-sveivere Ihle & Sveen kommer på besøk og skal prøve å påføre Sveiva-herrene sesongens første poengtap.

[vc_row css=”.vc_custom_1475133040729{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/09/ihle_for_haugerud.jpg?id=13749) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

-Forventer at Sveiva kommer ut i 100

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

På lørdag spilles sesongens første Groruddals-derby. Haugerud IF med ex.-sveivere Ihle & Sveen kommer på besøk og skal prøve å påføre Sveiva-herrene sesongens første poengtap.

Ta turen til Rommenhallen kl 14:oo eller følg kampen LIVE her

Thomas Ihle, Patrick Sveen og resten av ‘Hifferne’ kommer fra to strake seiere og har som målsetning om å gjøre det vanskelig for Sveiva-herrene. Begge to gleder seg veldig til å komme tilbake til Rommenhallen. Det vet de blir vanskelig, de vet de er underdogs, men samtidig er de sterke i troen på eget lag.  Og på spørsmål om hva de forventer seg av lørdagens oppgjør er ikke Ihle sen med å svare.

-Er vi ikke skrudd på, er jeg redd vi for en super tung formiddag i Rommenhallen. Men jeg har et lite håp om at dersom vi gjør det vi blir enige om på forhånd har litt marginer med oss, kan vi kanskje klare å stjele et poeng eller 2. Men uansett er det ikke her vi skal ta poengene våre. Det ville være bonus i så fall. Gleder meg til Lørdag, og det blir hyggelig å se en del kjente fjes igjen.

Ihle forventer at Haugerud bare skal bli bedre og bedre utover sesongen. De har i løpet av sommeren fått i noen nye fjes og vet av erfaring at det kan ta litt tid før man føler seg ‘hjemme.

ihle_sveen
Ihle & Sveen i kjent positur etter at de signerte for Sveiva i 2014. Dessverre ble det med kun en sesong i Sveiva-trøya, men på lørdag kommer de tilbake til Rommenhallen

 

Patrick Sveen har aldri vært beskjeden og er ikke det når sveiva.no prater med ham heller. Han sender ut et aldri så lite varsku til hjemmelagets spillere og supportere.

-Det blir tøffere for dere enn dere tror nå på lørdag, vi er mye bedre rusta og flere strenger å spille på enn forrige gang vi var oppe. Gleder meg veldig til matchen, føler at hverken jeg eller laget har fått ut det aller beste, og vet at vi kan overraske.

Videre forteller Sveen at han har som målsetning at Kent Martinsen skal miste de siste fjonene sine. Han forventer også litt spesial behandling når han vender hjem til sin gamle hjemmebane. -Jeg håper at Stig stiller på indre bane med kaffe og lyskemassasje når jeg får 2 minutter for hardt spill et stykke ut i 3 periode.

Begge to er ellers veldig optimistiske på Sveivas veiende og er imponert over Sveivas utvikling siste året . De har troa på at Sveiva blir et topplag i år og blander seg inn i medaljekampen.[/vc_column_text][vc_column_text]5 siste mot Haugerud:

13/14 Sveiva Haugerud 7-6
13/14 Haugerud Sveiva 4-8
12/13 Sveiva Haugerud 7-1
12/13 Haugerud Sveiva 7-11[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]