Nesten 400 tilskuere har kanskje fått seg en ny favoritt. Trønderen Brage Harby, 19 år, tok for seg med begge hender når muligheten bød seg.

[vc_row css=”.vc_custom_1510093669377{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/11/PHV1247.jpg?id=15850) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Bra, bra, Brage

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Nesten 400 tilskuere har kanskje fått seg en ny favoritt. Trønderen Brage Harby, 19 år, tok for seg med begge hender når muligheten bød seg.

 

Kampfakta

 

Brage har ikke spilt allverden i starten på sesongen, han har kombinert innebandy spill med Amerikansk fotball hvor han forøvrig vant NM-gull sist helg. Men nå som Per-Christian Brath var borte, og Sindre Palving Christiansen hadde vært opptatt med studier hele forrige uke åpnet muligheten seg for trønderen.

 

Bilder

 

Og i tospann med Sindre Bjerkens i første rekka viste Brage hvilken spiller han er. Han var tilrettelegger på de to første målene før han i den siste perioden viste fantastiske ferdigheter da han lagde sine to første mål i Sveiva-drakta.  Han ble ikke ufortjent også kåret til banens beste og har nå gitt Brenner og Martinsen et luksus problem når neste laguttak skal offentliggjøres.

 

Og med 8-4 seieren over Slevik har Sveiva-herrene bevist at de mener alvor med sine planer om å sloss om edelt metall. Med 8(!) strake seiere troner de nå alene på toppen av tabellen noen dager.  Greåker møter Akerselva til helgen og alt tyder på at neste helgs bortekamp i Tindlundhallen mot Greåker blir en real batalje. Og har man hjerte i Sveiva så er det bare og holde av neste søndag, den 29. november kl 16:00. Da venter nok et toppoppgjør.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=15832][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]