Frikk Bruland var tilbake i Sveiva-drakta og ble matchvinner i hjemmekampen mot Slevik som ble avgjort på straffer.

[vc_row css=”.vc_custom_1603641652187{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2020/10/DSC_3492.jpg?id=18579) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Bruland matchvinner i comebacket

Bilder

Sveiva-herrene lå under med både ett og to mål i løpet av de første to periodene. Men med oppbrettede ermer og en fandenivoldskhet som var lett og spore var vi hele tiden på skuddhold og troen på seier gav man aldri opp. Og det var langt i fra ufortjent at man i det 36 spilleminuttet kom ajour da man utlignet til 5-5.

Starten på den siste perioden kunne vært bedre med baklengs etter kun 15 sekunder, men dette var kampen Sveiva-herrene ikke kunne tape. 8 minutter før slutt var man igjen likt i målprotokollen og det var Sveiva-herrene som hadde mest og sparke fra med de siste minuttene, men uten at det gav uttelling. Det måtte straffeslag til for å få kåret en vinner.

Straffeslags konkurransen startet på mesterlig vis da Casper Femtegjeld Sletten sendte Sleviks keeper både en og to ganger ut i Sveiva-kiosken.  Andreas Valbye misset den andre straffen, men det betød lite da Sindre Bjerknes og Oliver Femtegjeld Sletten fulgte opp med scoringer før Frikk Bruland fikk æren av å avslutte det hele med å sikre 4-2 seier. Ekstrapoenget ble dermed igjen i Rommenhallen.