Et påskrudd Sveiva-lag tok en oppskriftsmessig seier mot Sandnes i gårsdagens bortekamp.

[vc_row css=”.vc_custom_1604223614151{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2020/11/sandnes_b.jpg?id=18636) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene leverte varene i vest

Bilder

Sveiva-herrene føyk ut av startblokkene og tok ledelsen etter kun 4(!) sekunder. Noen minutter senere ble ledelsen doblet og da perioden var halvspilt kom 3-0.  De rødkledde hadde gjort alvor av planene om å gjøre kort prosess av Sandnes og skaffet seg et godt utgangspunkt for en komfortabel reise mot tre nye poeng. Men så enkelt skulle det ikke være. Hjemmelagets redusering til 1-3 på tampen av perioden gjorde sitt til at kampen langt i fra var avgjort.

Til tross for ledelse 3-1 var ikke prestasjonen så mye og skryte av og det var en del og rette på for Sveiva-herrene. Både innsatsen og kvaliteten stod ikke til mer enn godkjent. Nå skal det sies at Sveivas grunnspill gjør seg bedre i Rommenhallen enn på det litt gufne underlaget i Hanahallen. Det får ta en del av skylden for at pasningstempo var så som så. Men det bedret seg i hvert fall i løpet av den andre perioden og Sveivas ledelse økte med to nye mål.  Med en god start i den siste perioden visste vi at kampen langt på vei ville bli avgjort.

Og Sveiva-herrene tok ikke foten av gasspedalen, langt i fra.  To nye nettkjenninger før perioden var fem minutter gammel sørget for at det meste så ganske rosenrødt ut.  Sandnes makte aldri og komme med noen sluttspurt og fikk heller ikke pyntet på resultatet. I stedet var det Marcus Solberg som fikk æren av å score sitt første eliteseriemål da han fastsatte sluttresultatet til 10-2.