Sveiva Innebandy stanser all trening og alle kamper for alle lag bortsett fra elitelagene fra torsdag 12. mars.

[vc_row css=”.vc_custom_1456440375188{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_column_text el_class=”annonse_sort”]

CORONAVIRUS – Viktig beskjed fra klubben

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

(Oppdateres) Sveiva Innebandy stanser all trening og alle kamper for alle lag bortsett fra elitelagene fra torsdag 12. mars.

 

Sist oppdatert 12. mars kl 10:48

 

 

Norges Bandyforbund avlyser all aktivitet på regionalt og nasjonalt nivå i sine tre idretter bandy, innebandy og landhockey med øyeblikkelig virkning. Norges Bandyforbund har nedsatt en arbeidsgruppe som må se på hvilke følger denne beslutningen får for utviklingen av alle tre idrettene. Denne beslutningen er fattet med støtte fra for bundets regioner, kretser og seksjoner.

 

 

Corona-saken er krevende å håndtere, både for dere lagledere, og klubben. Vi vil til enhver tid følge Norges idrettsforbund og lokale helsemyndigheter sine anbefalinger. Det er frykt for et stort smittetrykk, og Sveiva Innebandy vil gjøre det vi kan for at sykdommen ikke sprer seg unødvendig.

 

Det gjør at vi nå avlyser alle treninger og kamper for både aldersbestemte lag og seniorlag bortsett fra elitelagene fra i morgen. Vi vil holde dere orientert om utviklingen og eventuelle endringer av denne beslutningen.

 

Så vi oppfordrer til å holde dere oppdatert via vår side på Facebook og sveiva.no[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]