Sveiva-herrene gjorde kort prosess av Nor 92 og sikret avansement ved og også vinne den tredje kampen.

[vc_row css=”.vc_custom_1552454740834{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/03/PHV6701.jpg?id=17433) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Cruiset videre til semi’n

Bilder

Sveiva-herrene hadde spilt seg frem til tre matchballer, men var veldig interessert i å sikre seg semifinale billetten allerede i første forsøk. Og det smalt allerede før minuttet var passert.

Sveiva-herrene har fått en flying-start i alle kampene mot Nor 92. I de to første kampene har laget fra Mjøndalen greid å svare i løpet av de første tyve minuttene, men i går var de sjanseløse. Med tennissifrene 6-0 kunne hjemmelaget går inn til den første pausen vel vitende om at jobben mest sannsynlig var gjort.

Også gjestene hadde fått de samme tankene. Selv ikke en ekstra lang pause grunnet en utløst brannalarm var nok til at de skulle greie å hente seg inn. Sveiva-herrene fortsatte med uforminsket styrke og fire minutter inn i perioden stod det 9-0 på lystavla og de rødkledde var langt i fra ferdig.

Hos hjemmelaget tegnet ti spillere seg på scoringslisten i seieren som tilslutt endte med 17-3. Marcus Gustafsson var hetest med sine fire nettkjenninger. Svensken ble også beste poengplukker sammen med Sindre Palving Christiansen (3+2) med sine 5 poeng.

Poeng ble det også på debutant Oliver Femtegjeld Sletten (15).  Den andre perioden var kun 29 sekunder gammel da han i sitt første bytte var nest sist på ballen som Sondre Mallaugstredet satte i mål. Oliver kom inn i den for dagen ny-komponerte rekken bestående av bl.a. storebror Casper og pappa Andreas.

Nå venter en liten kamppause, og det kan være greit etter to kamper på 24 timer. Hvem som blir motstander i semifinalen blir klart senest i løpet av helgen, kanskje allerede på torsdag. Det blir enten Tunet eller vinneren av Gjelleråsen og Sandnes.