dalen_804

Kristine Dalen (foran) var en av flere jenter som byttet fra HSIL Innebandy rett før årtusenskifte. Det har hun ifølge henne selv ikke angret på og har opplevd mange fine stunder både på og utenfor banen. Det hele toppet seg i 2007 da hun var med å vinne kongepokalen. I dag er Kristine aktiv i Bøler IF hvor hun og flere av de gamle HSIL – jentene spiller.

Takker for alle morsomme år i Sveiva – det har blitt mange – og stor takk til alle jeg har blitt kjent med som bidrar med stort og smått – dere er fantastiske!

 

dalen-2

Noen av Høybråtenjentene var faktisk med på det første NM som ble arrangert for damer i tidlig 90 tall, men da egentlig som et fotballag. De fleste av oss startet med innebandy rundt 1995.  I 1999/2000 sesongen slo vi sammen HSIL og Sveiva.  For oss Høybråten-jentene var det et naturlig valg å slå oss sammen med Sveiva når vi selv i HSIL ble litt få da noen skulle ut i verden og studere. Det lå rett ved siden og vi kjente noen av de som spilte der.

Foruten ett bittert tap av draktene våre med overgang til det vi synes – var de «styggeste draktene mann kunne finne», har det vært utallige fantastiske år i klubben, og vi har vent oss til drakta . Vi var nok litt delt med Høybråtenjentene og Sveivajentene, men det gikk fort over etter et par sesonger med mye moro.

Det første vi gjorde når vi ble slått sammen var å dra på Fredrikstadcup. Det ble starten på mange år sammen med turer både med innebandy’n og privat, utallige festligheter, reiser, afterski, kåringer, julebord, jubileum, mange seire, noen bitre tap og selvsagt masse gode minner med gode venner!  Våre mange turer til Gøteborg, Hemsedal, Trysil og Praha er nok noe av det jeg har satt aller mest pris på. Det meste egner seg ikke på trykk men fant i noen gamle arkiver fra Prahaturen i 2002 denne kåringen:

ÅRETS UTTALELSE SESONGEN 2002/2003:  ”JEG HOLDER PÅ BALL….” Praha, 2002
Det er 10 sekunder igjen av kampen og vi ligger under med ett mål. Scorer vi er vi videre. Da velger Anita Sletten å berolige resten av laget med å ta med seg ballen bak mål og roper ut ”JEG HOLDER PÅ BALL… ” MEN ombestemmer seg og velger i stedet å passe en vel innøvd 45-backhand-pasning rett foran målet til Krishna til en motstander…

dalen-3

Det absolutt største høydepunktet sportslig er selvsagt NM gull 2007 med en fantastisk gjeng, hvor vi året etter også får være med å ta en 5 plass i Europacupen i Finland.

Etter å ha trappet ned fra Elite i 2008 ble det noen år i 1 divisjon i Sveiva, og nå denne sesongen valgte noen av oss å gå til Bøler sammen med en gjeng med «gamle» innebandystjerner hvor vi ser frem til å møte Sveiva i NM i mars!!

Forza Sveiva – og gleder meg til jubileum!

 

Les mer om Sveiva Innebandy sitt 20-års jubilum