Sveiva damene åpnet showet allerede før kampen startet, med oppgradert lys-show, maskoter og smil om munnen entret de banen med masse energi!

Da første periode var i gang, var det damene fra Østensjø som åpnet best. 2.41 inn i perioden setter Astrid Fjeldstad Nerland fra Østensjø inn 0 – 1. Over 11 minutter senere kommer utligningen fra Michelle Ekmo, men det rekker bare å stå 1 – 1 på tavlen i underkant av 2 minutter før Filippa Maria Härnlund setter sin første for dagen. 2 – 1 er resultatet i kampen når første periode er ferdig.

Andre periode derimot, blir en helt annen! 37 sekunder inn i perioden putter Michelle Ekmo sin andre for dagen! 2.03 viser uret i Rommenhallen når Michelle Ekmo serverer ballen til Daniella Emilie Elfstrand som setter sin første for dagen. 4.36 er Filippa Maria Härnlund tilbake i målprotokollen for andre gang. Det går fort i svingene for under minuttet senere legger Daniella Emilie Elfstrand på til 6 – 1. Ca 45 sekunder tar det før Filippa Maria Härnlund følger på med 7 – 1, før Daniella Emilie Elfstrand er sist på ballen 26 sekunder senere. Det er trygt å si at damene har funnet flyten, for i denne kampen gikk det unna!

Linta Juneed Zafar melder seg på mål festen med 8 – 1. Sveiva blir tildelt straffeslag som gjør at Filippa Maria Härnlund kan sette sin fjerde scoring! Maria Rebecka Härnlund avslutter perioden med sin første og eneste scoring i kampen og gir Sveiva en veldig komfortabel 11 – 1 ledelse før pause.

Klare for tredje og siste periode er det ingen tvil om at Daniella Emilie Elfstrand er. Kun 49 sekunder spilles det før hun setter sin fjerde og siste scoring for dagen! Astrid Fjeldstad Nerland hos Østensjø pynter på resultatet som gjør at sluttresultatet blir 12 – 2 til Sveiva.