Det ble aldri en spennende kamp denne kvelden, etter en litt treg start begynte Sveiva toget å rulle.

[vc_row css=”.vc_custom_1479753689242{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/11/hoved.jpg?id=14326) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Damer elite herjet med BMIL

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Det ble aldri en spennende kamp denne kvelden, etter en litt treg start begynte Sveiva toget å rulle.

 

Våre damer gjorde akkurat som de ville med BMIL som ikke greide å henge med. De ble rett og slett rundspilt av gode Sveiva damer som virkelig fikk det til å svinge på banen, det ene klasseangrepet ble avløst av det andre. Med noen ytterst få unntak foregikk tilnærmet hele kampen på BMIL sin banehalvdel og keeperne til BMIL ble skutt i filler. Når kampen ble blåst av stod det 15-1 på tavla.

En morsom kveld for Sveiva supporterne som hadde møtt opp, ekstra moro var det også at våre juniorjenter fikk masse tillit og de viste seg godt frem på øverste nivå.

Våre etablerte spillere er skikkelig flinke til å støtte opp om og motivere våre juniorer, gi de trygghet og utfordre de, en herlig gjeng og gode forbilder for alle jentene i klubben vår.

Innebandy er moro …
Mål for Sveiva:
Julie Gidske 4
Diana Isjomina 3
Anette Marie Berg 3
Oda Kristine Langaker 2
Linda Adolphson 2
Erica Hellberg 1

 

[print_gllr id=14329][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]