2020 startet på best mulig måte for Sveiva-herrene med en komfortabel 12-2 seier i bortekampen mot Sandnes.

[vc_row css=”.vc_custom_1578289441449{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/12/PHV8961.jpg?id=17962) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Dusinet fullt mot Sandnes

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

2020 startet på best mulig måte for Sveiva-herrene med en komfortabel 12-2 seier i bortekampen mot Sandnes.

 

Etter et lite juleoppehold med få fellestreninger og drøye fire uker siden forrige kamp knyttet det seg litt usikkerhet til kampformen til Sveiva-herrene. I tillegg var det mer enn hele to måneder siden den forrige trepoengeren ble innkassert (2. november hjemme mot Nor 92). Sveiva-herrene avsluttet 2019 med fire strake uavgjort og nå når Sandnes var motstander i den første kampen i det nye året krevdes det en seier.

 

Hanahallen har vært en arena hvor Sveiva-herrene har trivdes godt og står enn så lenge uten poengtap. Det har blitt fem seiere på like mange forsøk. I helgens kamp tok det litt tid før Sveiva-maskineriet kom i gang, men det var egentlig aldri noen tvil om at Sveiva-herrene skulle kunne notere seg for seier nummer seks i hallen ute på Jæren.  Vertene forsøkte å ligge lavt, men var langt i fra kompakte og Sveiva-herrene fikk store rom og boltre seg i.  Seieren var egentlig av den enkle sorten og det ble en ganske komfortabel match hvor Sveiva-herrene som stilte uten Øistad og Bruland rullerte på de resterende 16 utespillere i troppen.

 

Til helgen er det dobbeltkamper. Akerselva er først ut i Kringsjåhallen på lørdag før Harstad kommer på besøk til Rommenhallen søndag.

 

 

Kampfakta

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]