Sveiva-herrene hadde fortjent alle poengene mot serielederne, men måtte nøye seg med kun ett.

[vc_row css=”.vc_custom_1575910332416{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/12/PHV9310.jpg?id=18009) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Tar juleferie etter ny uavgjort

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene hadde fortjent alle poengene mot serielederne, men måtte nøye seg med kun ett.

 

Bilder

 

Det har nærmest begynt å bli en vane for Sveiva-herrene å måtte ut i straffeslagkonkurranse.  Bortekampen mot serielederne fra Tunet var den fjerde kampen i rekken som måtte avgjøres på straffer.  Etter seieren i forrige serierunde mot Slevik så håpet man på en gjentagelse og at de rødkledde skulle få gleden av å ta med seg ekstrapoenget. Men den gang ei. Straffeslagkonkurransen endte med tap 2-3.

 

En ny en-poenger sendte Sveiva-herrene ned på 5.-plass (!) på tabellen.  Det har kun blitt fem poeng på de siste fire kampene og man har mistet kontakten med topp 3 lagene.  Egentlig ikke noe vi vil være bekjent av, og langt fra vi hadde håpet på. Man skulle kanskje tro misnøyen var i ferd med å bre seg i Sveiva-leieren. Men det er ikke tilfelle, langt derifra.

 

Prestasjonene har vært bra, spillet har vært bra ,innsatsen har vært bra, men uttellingen har ikke stått i stil.  Okay, uavgjort’n borte mot Sarpsborg var et lite arbeidsuhell og man kom aldri helt opp på toppnivå, men i de tre siste kampene mot lagene som sloss om medalje har vi vist klasse.  Og i går var det liten tvil om at vi burde fått med oss alle tre poengene etter å ha vært i føringen så og si hele kampen.

 

Neste kamp er ikke før i 2020. Da venter bortekamp mot Sandnes i Hanahallen.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=17978][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]