Sveiva-herrene kan ta juleferie med god samvittighet etter å ha fått med seg tre poeng fra bortekampen mot Sarpsborg.

[vc_row css=”.vc_custom_1513577037711{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/12/PHV1586.jpg?id=15954) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Enklere enn forventet mot Sarpsborg

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene kan ta juleferie med god samvittighet etter å ha fått med seg tre poeng fra bortekampen mot Sarpsborg.

 

Bilder

 

Før kampen var det knyttet litt spenning til utfallet av kampen. Sarpsborg hadde 7 strake seiere å kunne melde seg på i medaljekampen med nok en  seier. For et gull jagende Sveiva var det kun seier som var godt nok.

Og Sveiva-herrene innfridde fra første dropp. Man gikk rett i strupen på hjemmelaget og fikk uttelling med engang. Anført av en særdeles opplagt Sveiva-kaptein Bjerknes ble det hele en ganske komfortabel reise for bortelaget.

 

Vertene yppet seg litt i den andre perioden nå de reduserte Sveivas ledelse fra 1-7 til 3-7, men nærmere kom de aldri. Sveiva-herrene leverte ikke en kanon kamp, men det var mer enn nok til å stikke av med alle poengene. Og det blir jo litt enklere når man har en femmålsscorer (!) på laget også. Sindre Bjerknes straffet Sarpsborg hver gang han fikk sjansen og var selvfølgelig meget avgjørende for at resultatet ble som det ble.

 

Seieren gjør at Sveiva-herrene henger med Greåker og Slevik når serien nå tar en liten jule-pause. Men selv om det er lenge til neste kamp (Sandnes hjemme 6. januar), så blir det ikke så mye ferie på sveiverne.  I år blir det en romjul med mye innebandy, for det er en motivert gjeng som ønsker å sparkle fra seg i 2018 også.

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=15948][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]