Etter et besøk og prøvespill i høst fant Filippa Jansson, Alva Sjölund og Frida Tjärnström ut at det var Sveiva de ønsket å spille for nå når de flytter til Oslo.

[vc_row css=”.vc_custom_1513326290777{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/12/nye_spillere_damerelite.jpg?id=15945) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Fra Örnsköldsvik med et ønske om å spille i Sveiva!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Etter et besøk og prøvespill i høst fant Filippa Jansson, Alva Sjölund og Frida Tjärnström ut at det var Sveiva de ønsket å spille for nå når de flytter til Oslo.

 

Valget er basert på den sportslige kvaliteten som er i Sveiva og ikke minst mottagelsen de fikk av spillergruppa under besøket.

 

– Dette til tross for at enkelte av Sveivas konkurrenter ivrig forsøkte å påvirke de 3 unge innebandytalentenes valg.

 

Etter en del administrasjon og organisering er papirdelen avklart og i går kunne lagledelsen bekrefte for spillergruppa at overgangene er i boks.

 

På papiret har Sveivas tropp unektelig sett like sterk ut som resultatet på tabellen tilsier, men skader og arbeidsforhold har skapt store luker og derfor
ønsker laget dette allsvenske kvalitetstilskuddet velkommen. Alle 3 jentene spiller helt frem til overgangen i topplaget Örnskölsvik i Norra Allsvenskan.
Blant disse 3 finner du blant annet en spiller som er U19 VM gullvinner og 2 av spillere har Sveitsisk profferfaring.

 

Kvaliteten på jentene er på et slikt nivå at såvel gamle som unge talenter på Sveivas damelag kommet til å nyte godt av større kontinuitet og kvalitet, spesielt på treningene – så kan vi bare håpe og tro at det vil vise seg ekstra under kampene også.

 

Vi ønsker Filippa, Alva og Frida velkommen til Sveiva – klubben med hjerte for alle![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]