Sveiva-herrene hadde absolutt ingen problemer med å sikre seg den 5. strake seieren da Bækkelaget var motstander i Bækkelagshallen.

[vc_row css=”.vc_custom_1548574672836{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/10/PHV4787.jpg?id=16858) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Enveiskjøring

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Lagene holder til i vær sin ende av tabellen og at det skulle bli borteseier i går overrasket ingen. Men det er litt synd at avstanden er så stor. Bækkelaget som sloss for å overleve i serien stilte til start med kun 12 mann og bedret ikke akkurat mulighetene sine ved å ikke ha flere spillere tilgjengelig. Vi var kritiske til Harstad forrige helg som kom til Rommenhallen med 10 utespillere som hadde tapt allerede før de satte seg på flyet på Evenes.  Slike kamper er neppe positivt for sporten vår og i går var det under 25 tilskuere på plass ved kampstart.

Og vi vet ikke om vi kan si at de fremmøte fikk valuta for pengene, men de fikk i alle fall se mange mål. De fikk også se Andreas Johansen (16) debutere for Sveiva-herrene og halvannet minutt inn i den siste perioden kunne de juble for ungguttens første mål i eliteserien.

Perioderesultatene ble 6-0, 6-2 og 9-0. Og med 21-2 totalt kopierte vi klubbens største seiersmargin (vant 27-8 mot Grei i fjor) på det øverste nivået.