Sveiva-herrene måtte ikke bruke mye krefter for å beseire Harstad. Gjestene var mest interesserte i å få tiden til å gå og komme seg videre til Rolvsøyhallen hvor de skulle spille kamp 24 timer senere.

[vc_row css=”.vc_custom_1548053883260{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/01/PHV6048.jpg?id=17220) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Harstad stod i “kjøttmur” i 3 x 20

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene måtte ikke bruke mye krefter for å beseire Harstad. Gjestene var mest interesserte i å få tiden til å gå og komme seg videre til Rolvsøyhallen hvor de skulle spille kamp 24 timer senere.

 

Bilder

 

I det dommeren blåste i gang kampen rygget Harstad-spillerne til midt på egen halvdel hvor de forsøkte å danne en god gammeldags “kjøttmur”.  Kjøttmur er forøvrig et begrep fra 90-tallet hvor det kun var en stor målgård og spillerne kunne trykke seg inn i målet, bak keeperen,  for å hindre baklengs på frislag o.l.  Hadde Harstad hatt muligheten hadde de nok satt to,tre spillere der for å begrense nederlaget. Interessen for å gå fremover var som dere skjønner liten og de hadde sjelden flere enn 1-2 spillere på offensiv halvdel. Viljen til å prøve å skape noe var lik null og her handlet det om å få tiden til å gå.

 

Forsvarsmuren til Harstad slo selvfølgelig sprekker og målene trillet inn. Størst jubel ble det da Petter Nygaard og Adrian Kraft Johnsen satte inn sine første mål i eliteserien for Sveiva-herrene. Ellers så var det stort sett bare høflig applaus fra de fremmøte hver gang de rød kledde økte ledelsen. De stoppet tilslutt på 16 mål. Det kunne selvfølgelig vært flere, men motivasjonen og gløden lyste ikke i øynene til Sveiva-spillerne. Etterhvert handlet det også for dem bare om å bli ferdig med kampen.

 

I ettertid kan man jo på en måte forstå at Harstad med 10 (!) mann velger å prioritere kampen mot Fredrikstad dagen etter. Men det er allikevel synd at det må bli sånn.  For de 132 fremmøte så det nok bare rart ut og det var nok flere som angret på at de ikke benyttet lørdagen til andre ting muligens. Men vi håper at dere tar turen til neste hjemmekamp som er mot Fredrikstad den 7. Februar.  Vi lover at vi skal gjøre det vi kan for å underholde dere og gi dere en god opplevelse.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=17218][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]