Sveiva-herrene dro litt redusert til Kringsjåhallen for å forsøke å reise kjerringa etter etter en litt svak innledning på serien, men vondt skulle bare bli verre.

Overskriften til denne saken er ikke refrenget  hentet fra en gammel norsk slager, men det er gjengsangmelodien i spillet til Sveiva-herrene. I kampen mot Akerselva gjør man så mange personlige feil at håpe om seier og to poeng kun kan skimtes i det fjerne. Feilene handler i all hovedsak om svakt passningsspill, dårlige valg og markeringsglipper. Akerselva straffet oss hardt for disse feilene og det er ingenting å si på at poengene ikke ble med tilbake til Rommenhallen.

Vi havnet bak på allerede før ett minutt var spilt. Litt lengre ut i perioden var vi 2-0 bak og etter den første perioden stod det 4-2 etter at Emil og Felix ( sitt første mål i eliteserien) hadde nettet for Sveiva-herrene.

Den andre perioden vinner vi 1-0 og det var bedring å spore, men så blir det disse personlige feilene da som skal avgjøre kampen til hjemmelagets fordel. Og selv om vi utlignet til 4-4 nærmest rett fra dropp i den siste perioden havner vi igjen ganske kjapt bak. I det man går inn i de siste 10 minuttene ligger man hele 3 mål bak. Et overtall på 5 minutter kunne gitt oss muligheten til å komme ajour eller i alle fall nærme nok til å snike med oss ett poeng, men det resulterte i kun en redusering.  Begge lag fikk hvert sitt mål de siste minuttene slik at sluttresultatet ble 9-7.

Anders Fanuelsen fikk sin debut i Sveiva-trøya og kom helt greit fra det. Han fikk ikke allverdens av hjelp av sine medspillere og om statistikken ikke ljuger så satte vel hjemmelaget inn en 3-4 mål på returer eller klabb-og-babb foran målet om du vil. Så Anders trenger ikke å henge med hodet og sammen med 4 målsscorer Kjetil Hammerstad kan de jo være småfornøyd med egen innsats. Resten har mer å gå på å bør forberede seg på å hente frem det når Sagene kommer på besøk førstkommende søndag kl 18:00 i Rommenhallen. Til den kampen vil vi også få tilbake Andreas Valbye som sonet karantene og Jørgen Becher og Petter Ulven som begge var på klassetur med Wang.