SONY DSC

Viktig seier i Holmliahallen

I dag var det klart for første seriekamp etter siste ukes oppløftende og lærerike opplevelse i Finland. Det har vært en uke med litt rufs i forhold til skader og sykdom. I tillegg har 3 spillere vært ute på innebandyrelaterte reiser. Vi hadde dermed 15 av 20 spillere i troppen tilgjengelige til denne kampen. Vi er på alle måter heldig som har en så stor tropp hvor hver og en har gode og viktige egenskaper inn i laget. Men vi er fortsatt på leting etter de mest funksjonelle rekkesammensetningene, og spillerne ser nok frem til å kjenne på mer trygghet og stabilitet i forhold til dette. Noe som vil falle mer og mer på plass fremover.

Kampen i dag går nok ikke inn i historiebøkene som den mest velspilte. Det var ganske mye hakk i maskineriet, men vi jobber bra og viljen er tilstede hele veien. Vi er dog ganske langt unna potensiale vi har i laget. Vi kommer under i målprotokollen i dag også når en Holmliaspiller setter den fra bakre stolpe. Men det går ikke lang tid før utligningen sitter og etter dette føles det relativt trygt. Dette til tross for at vi til tider ikke er helt venn med ballen, at pasningskvaliteten er noe unøyaktige og det vi foretar oss er litt halvveis. Men det er det ingen grunn til å dvele for lenge med, for vi gjorde det som var absolutt viktigst i dag og det var å ta med seg to herlige poeng tilbake til Stovner. Vi skaper også i dag langt flere målsjanser enn motstanderlaget og det lover godt for fremtiden.
Avslutningsvis vil vi gratulere alle jentene med en flott seier, og en ekstra gratulasjon til Gunita Karklina som i dag gjør sitt første og definitivt ikke siste mål i Sveiva drakta.

Helt til slutt vil vi takke Holmlia for kampen og ønsker de lykke til videre i årets serie.

Kampfakta Holmliahallen 11/10: Holmlia – Sveiva 4-6 (1-2, 2-3, 1-1)
01.36: 1-0
12.44: 1-1 Liga assist Ingrid
18.39: 1-2 Oda assist Henriette
25.50: 2-2
26.06: 2-3 Linda assist Gunita
30.50: 3-3
33.28: 3-4 Jenny assist Henriette
39.27: 3-5 Gunita assist Terese
44.32: 3-6 Henriette assist Gunita
57.16: 4-6

Utv: Holmlia 2 min. – Sveiva 0 min
BB: Jenny / Ant. tilskuere: 80

Foto: Marianne Svendsrud
[print_gllr id=2039]