Nedrykkstruede Vålerenga IF kom på besøk til Rommenhallen for å møte et Sveiva-lag  som måtte greie seg uten lagets toppscorer og poengplukker Sindre Bjerkens.

[vc_row css=”.vc_custom_1579760021739{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2020/01/PHV9646.jpg?id=18095) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Femte strake mot VIF

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Nedrykkstruede Vålerenga IF kom på besøk til Rommenhallen for å møte et Sveiva-lag som måtte greie seg uten lagets toppscorer og poengplukker Sindre Bjerkens.

 

Bilder

 

Innledningsvis var det liten tvil om at savnet av Bjerknes var stort. Hjemmelaget savnet litt sting og situasjonen ble ikke merkbart bedre da Sveiva-herrenes andre poeng-garantist, Casper Femtegjeld Sletten,  måtte ut med skade midtveis i den første perioden.

 

Dermed lå bordet dekket for at noen andre måtte tre inn i rampelyset og først ut var unggutten Lukas Mondaca Haugen som etter drøye 14 minutter kunne sende Sveiva-herrene i føringen med 1-0.  Samme gutt assisterte også til 2-0 i starten på den andre perioden og var delaktig i at Sveiva-herrene tok kommandoen i målprotokollen.

 

Etter drøyt halvspilt kamp skulle dagens Sveiva-gutt melde seg på også. Oliver Femtegjeld Sletten sørget for 5-1, før han i starten på den tredje perioden på mange måter avgjorde kampen med å sette 6-1 og 7-1.  Sveiva-herrene ledet på det meste 10-1, men gjestene fra VIF fikk pyntet litt på resultatet med to sene reduseringer.

 

Nå venter det en landslagspause før Sveiva-herrene skal dra over bygrensa og møte Gjelleråsen den 8. februar.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=18085][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]