Sveiva-herrene hadde få problemer med å sikre alle poengene i bortemøtet med Fredrikstad.

[vc_row css=”.vc_custom_1579499437661{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2020/01/PHV9584.jpg?id=18076) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Oppskriftsmessig seier mot Fredrikstad

Bilder

Sveiva-herrene skulle for enhver pris unngå en reprise av fjorårets fadese i tilsvarende oppgjør.  Da gav vi det bort i kampens aller siste sekund og måtte nøye oss med kun to poeng. Denne gangen skulle vi ha med oss alle poengene.

Med det friskt i minnet samtidig som man husket at Fredrikstad hadde yppet seg litt i sesongens første oppgjør i Rommenhallen tvang det Sveiva-herrene til å være skjerpet fra start. Man havnet allikevel under 1-0, men Sveiva-herrene ble ikke nevneverdig stresset av det. Det var spill mot et mål. Hjemmelaget kom bare på noen sporadiske overganger. Stillingen etter de første 20 minuttene var 3-1 og to-målsledelsen var ikke et mål for mye ut i fra spill og sjanser.

I den andre perioden fortsatte enveiskjøringen. Sveiva-herrene har fortsatt har en del å gå på når det gjelder uttellingsprosenten, men det ble tre nye mål og de rødkledde kunne nærmest bokføre tre nye poeng.

Men selv om seieren var i boks fortsatt Sveiva-herrene og underholde i den siste perioden.  Man rundet tosifret antall scoringer for tredje gangen dette kalenderåret.  Størst jubel ble det når Evind Bjørnseth satte inn sin første scoring for sesongen i det han økte ledelsen til 8-2.  Sluttresultatet ble tilslutt 11-3.

Sveiva-herrene spiller kamp igjen allerede på onsdag. Da kommer VIF til Rommenhallen.  Etter den kampen er man ferdig med lagene nederst på tabellen og man vil frem til sluttspillet starter få en jevn stigning i kvaliteten på motstanderne, i alle fall på papiret. Da venter Gjelleråsen, Nor92, Sarpsborg før serien avsluttes i Tindlundhallen mot Greåker.