2015/16 sesongen baserte seg på å bygge opp et lag på nytt. Et lag som skulle stå sammen med felles verdier og som kunne måle seg med topp lagene i serien. Det viser ikke minst hjemmestatistikken for fjoråret at vi har fått til.

[vc_row css=”.vc_custom_1467350563859{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/07/anton_brenner.jpg?id=13287) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Flere spillere signerer

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

2015/16 sesongen baserte seg på å bygge opp et lag på nytt. Et lag som skulle stå sammen med felles verdier og som kunne måle seg med topp lagene i serien. Det viser ikke minst hjemmestatistikken for fjoråret at vi har fått til.

Av Alex Krykan

2016/17 er godt i gang og vi viderefører dette arbeidet og alt og alle skal opp noen hakk. Det kommer til å kreves mer av spilleren denne gangen og puslespillet er godt i gang.

Noen kommer, noen tar en pause og noen reiser hjem. At andre klubber ønsker noen fra Sveiva troppen ser vi på som noe positivt. Det må bety at vi har lyktes med noe av det vi ønsker.

Flere spillere har tatt store skritt fremover, men alle har mye mer å gi. Positivt er det også at mange av disse spillere ser et stort verdi i å fortsette jobben i Sveiva og samtidig ønske enda mer, -sammen.

Mange har blitt attraktive for andre klubber da de har tatt skritt fremover sammen med laget. Men den fantastiske følelsen av å lykkes gjennom å være del av noe (Sveiva) over tid finnes det ikke noe som slår.

Å bygge opp en stabil grunn, bygge stein for stein oppover å gi spilleren rom til å utvikles individuelt. Det er dagens Sveiva. Alle vi i innebandy-Norge ønsker å pirke Slevik fra tronen og det blir ikke lettere hvis spillere tror at gresset er grønnere på den andre siden.

Vi har derfor gleden av å presentere spillere som vært på utgående kontrakt, og etterhvert noen nye.

 

Andreas «Stein» Skriden
Slutten av forrige sesong viste at Stein har tatt store skritt fremover etter et lengre skadefravær og han har matchedes rolig tilbake. Noe som har holdt han like mye på sidelinjen som på banen. Til tross for det er Stein med og kjemper om en plass, ikke bare på Sveiva men også på landslaget. Forsesongen viser allerede at både gutta på laget og på landslaget får jobbe hardere enn noensinne om de skal komme foran unge herr Skriden når det gjelder laguttak. Vi tar takknemlig imot 2 nye sesonger.

Fredrik Rognlien
Rognlien, et kjent navn i innebandy Norge. Heldigvis har Sveiva i 2 nye sesonger sikret seg den beste av brødrene. Bakk kjempen Fredrik skal fortsette å holde motstandere vekk og bidra til å holde orden i egne rekker. En og annen kanon fra midtlinjen forventes også. Fredrik har stått for stabilitet og en iver som smitter av på sine medspillere både på trening og kamp. Gleder oss til fortsettelsen Fredrik…

Tomi Ahonen
Stabilitet på en høy nivå. Alle i innebandyverden kjenner viktigheten av å ha en formidabel sisteskanse. Vi gleder oss og bekrefter at Tomi blir med oss videre. Dette sikrer god fremdrift og sammen med trostjeneren M Knutsen vil han bidra til å holde et høyt nivå på årets lag. Tomi kommer fra Finland der han har erfaring fra spill på høyeste nivå. Hieno homma Tomi.

Andreas Valbye
Tok noen flotte trinn fremover forrige sesong og belønningen var ikke bare en plass på landslaget, men en fremtredende rolle på laget gjennom en hel sesong. Valbye jobber hardt og målbevisst og er per dags dato en av lagets mest profilerte spillere. Derfor har han også vært en ettertraktet spiller blant flere klubber. Det er derfor ekstra gledelig at han velger å fortsette i klubben som fostret han. Sammen blir vi enda sterkere.

Victor Ekestubbe
Rutine, spilleforståelse og en utpreget lagånd er bare noen av mange termer som kan nevnes om denne spilleren. Han viste under foregående sesong at skudd ikke alltid er det viktigste på banen(!). Mannen som elsker å servere lagkamerater og irritere skjorten av motstandere ønsker å fortsette karrièren i Rommenhallen. Victor vil også bidra til å sikre klubbens fremtid da han blir en del av trener teamet i junioravdelingen.

Anton Brenner
Sveiva – Et relativt ungt lag med lav gjennomsnittsalder. (Noen få ekskludert!) Brenner er en spiller som kommer med mye positivt i bagasjen og det er ikke bare rutine. Han har innehatt ledende roller i flere av lagene han spilt på og vil også bidra med input til lagledelsen etterhvert. Med fartstid i BV, Gif og Grei på elitenivå vil Anton forsterke troppen fra de bakre rekkene. Anton vil også bruke sin kunnskap som en del av trener teamet på juniorsiden. Jeg ønsker Anton velkommen og ser frem til starten.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]