Det er med stor glede at sveiva.no kan fortelle at avtalen som gjør at Sindre Bjerknes igjen er Sveiva spiller er i boks.

[vc_row css=”.vc_custom_1467348796627{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/07/sindre_tilbake.jpg?id=13280) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Nr. 4 er tilbake

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Det er med stor glede at sveiva.no kan fortelle at avtalen som gjør at Sindre Bjerknes igjen er Sveiva-spiller er i boks.

Etter noen sesonger i Tunet ble savnet etter kameratene, laget og klubben for stort. Så nå skal han igjen ikle seg den røde drakten, drakten han har hatt siden han var 5 år.

Selv om jeg har blitt tatt veldig godt tatt var på i Tunet, og trivdes veldig godt kjenner jeg på at jeg har spilt her siden jeg var 5 år.

Sindre hadde stor suksess i Tunet og har fått spille både NM-finaler og i europacupen, sist sesong ble han også seriemester. Han håper at Sveiva i år også skal kunne sloss om medaljer og har troen på både lagets og egne ferdigheter.

Det er klart det finnes veldig mye å bygge videre på fra ifjor. F.eks. en veldig sterk hjemmestatistikk. Gutta har blitt et år eldre, og vesentlig bedre i løpet av fjorårssesongen noe jeg fikk kjenne på som Tunetspiller i Rommenhallen. De som undervurderer oss neste år, vil nok angre på det.

Sveiva-trener Alex Kryzkawski ønsker også Sindre hjertelig velkommen tilbake.  Han mener han ser en mer voksen både spiller og mann og ser frem i mot å kunne nyte godt av Sindres spisskompetanse.

Det gjør også klubben Sveiva. For Sindre skal gjøre mer enn bare å spille. Han får også ansvar for spillerutviklingen i klubben. Sindre har jo igjennom flere år arrangert innebandyskoler og hatt sitt akademi. Dette tar han nå med seg inn i Sveiva. Og oppfordringen til Sveiva-ungdommen er klar.

Jeg oppfordrer alle talentene til å henge seg på. Det blir en ekstra treningsøkt i uka, med fokus på individuell utvikling teknisk og taktisk. Eneste måten å oppnå framgang på, er å repetere over tid og trene riktig.

For Sveiva-publikumet er det bare å nyte sommeren og glede seg til en ny sesong vel vitende om at neste år spiller nummer 4 i Sveiva igjen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]