lye-b_504

Sesongens beste prestasjon førte til seier og to poeng på parketten i Lyehallen.

Sveiva bokførte den andre strake seieren da Lye ble slått 8-2. Sveiva-herrene var klart best i kampens samfulle 60 minutter og hadde et litt høyere nivå enn vertene. Spesielt i den første perioden var det kvalitetsforskjell på lagene noe også resultattavlen bekreftet med 1 til hjemmelaget og 5 til bortelaget.

I den andre perioden kom hjemmelaget bedre med og greide å skape litt større vanskeligheter for oss, men ikke verre enn at 5-1 ble til 7-1. En redusering helt på tampen av perioden tente kanskje et ørlite håp oss entusiastiske rogalendinger på tribunen, men at poengene skulle bli med over fjellet tilbake til hovedstaden var det aldri noen tvil om.

Den siste perioden forløp uten noen som helst form for dramatikk. Sveiva-herrene vant også den perioden og kampen tilslutt 8-2.

En sterk seier på i tradisjonelt sett vanskelig bortekamp. To seiere på rad gjør nå sitt til at Sveiva-herrene kan gå med hode litt høyere hevet og bare glede seg til neste kamp som er mot Greåker tirsdag 5. november.