SONY DSC

Full pott i Apaløkkahallen

Søndag var tiden kommet for årets første oppgjør mot vår nære nabo Grei i Apaløkkahallen. Det er noe spesielt med disse matchene, for man kan nesten fortelle på forhånd hvordan kampbildet vil se ut. To lag som kjemper med nebb og klør, det er innsats til tusen. Denne kampen var ikke noe unntak og det ble en tett og jevn kamp.

Vi tar ledelsen i første omgang og etter det ligger vi alltid foran i målprotokollen. Vi spiller kanskje vår beste defensive kamp for sesongen. Laget ligger mer samlet overalt på banen enn det vi har gjort foregående kamper. I kombinasjon med en solid innsats over hele fjøla, resulterer det i at vi ikke slipper inn noen mål i spill 5 mot 5. En veldig god prestasjon av jentene, og et ekstra pluss til Malin bakerst som tetter igjen. For det var ikke sånn at Grei ikke skapte sjanser, men totalt sett føltes det tryggere defensivt denne kampen.

Offensivt presterer vi et stykke unna det vi ønsker. Grei presser oss høyt og hardt og det skaper problemer for oss. Vi sliter til tider med å finne gode veier ut av egen sone, og vi blir synlig stresset. I angrepssonen er samhandlingen ikke tydelig nok og det blir litt for tilfeldig det vi driver med.  Dette skal vi finne mer ut av i tiden som kommer.

Alt i alt så er vi strålende fornøyde med å kunne plusse to poeng på kontoen før vi bretter opp ermene og jobber videre.

Vi ønsker til slutt å takke Grei for kampen og ønsker de lykke til videre i årets serie.

Kampfakta Apalløkkahallen søndag 27/10: Grei – Sveiva 2-3 (0-1, 1-1, 1-1)
06.23: 0-1 Gunita
28.11: 0-2 Oda assist Terese
37.38: 1-2
45.05: 1-3 Terese assist Henriette
46.50: 2-3

Utv: Grei 2 x 2min. – Sveiva 3 x 2min.
BB: Gunita / Ant. tilskuere: 84

Foto: Marianne Svendsrud
[print_gllr id=2504]