Fredrikstad i Rolvsøyhallen har bydd på trøbbel tidligere for Sveiva-herrene og i går var man nære en ny flause.

[vc_row css=”.vc_custom_1606402456746{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2020/11/DSC_3654.jpg?id=18689) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Gikk nesten på tryne mot Fredrikstad

Bilder

Sveiva-herrene fikk aldri helt spillet til å flyte i gårsdagens kamp. Altfor ofte måtte man ty til et ekstra touch og det var nok til å ta brodden ut av Sveiva-herrenes offensiv. Det gikk liksom litt i slow-motion.  I tillegg møtte man et aggressivt hjemmelag som var på hugget og som fikk lov til å spille mer fysiskt enn det Sveiva satte pris på. Lavt tempo og veikt duellspill er sjelden kombinasjonen man leter etter når man skal vinne innebandykamper.  Innsats slår klasse heter det seg, og i går var det ikke så langt unna å stemme.

For selv om Sveiva-herrene oppskriftsmessig hadde tatt ledelsen i kampen greide man aldri å riste av seg hjemmelaget. 2-0 ble til 2-1 og 3-1 ble til 3-2 i løpet av den første perioden. Og når den andre perioden forble målløs oste det ikke akkurat selvtillit av Sveiva-herrene før den avgjørende perioden.

Og selvtilliten skulle få seg nok en knekk da 3-3 kom 8 minutter før slutt.  Men Sveiva-herrene har vært utsatt for lignende før, senest forrige helg mot Akerselva, så det var bare å brette opp ermene og bite tennene sammen.  Heldigvis hadde man nok klasse til å sikre seieren og ta med seg alle poengene.  Et vellykket frislag og mislykket forsøk fra Fredrikstad på å erstatte målvakten med en ekstra utespiller bidro til to nye Sveiva-mål og seier 5-3. Dermed unngikk man med nød og neppe en ny flause i Rolvsøyhallen.