Det svingte i prestasjonene som ble levert av Sveiva-herrene i bortemøtet med Akerselva.

[vc_row css=”.vc_custom_1606126878129{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2020/11/DSC_3635.jpg?id=18673) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene hentet seg inn igjen

Bilder

Sveiva-herrene var det klart beste laget i starten på kampen og fikk det langt enklere enn forventet de første 20 minuttene. 3-0 ledelse og bare fryd og gammen i den røde leieren.

Kanskje gikk det for lett.  For selv om man avfyrte omtrent like mange skudd på mål i den andre perioden kunne man se hint av en litt dalende prestasjonskurve. Det ble mer en og en, og mer tilfeldigheter enn godt spill. Man var ikke like lojal i forhold til arbeidsoppgavene og dermed var det nærmest litt merkelig at man fortsatt ledet med tre mål etter 40 minutters spill.

Men Sveiva-herrene skulle få seg en skikkelig tankevekker i den siste perioden. 4-1 ble på mindre enn 5 minutter til 4-5.  Akerselva hadde våknet og Sveiva-herrene var nede i knestående og tok telling. Heldigvis kom man kjapt til hektene igjen og leverte varene de siste 10 minuttene. De fikk kampen på rett sjøl igjen og kunne tilslutt puste lettet ut etter å ha dratt i land en 8-5 seier.