Sveiva-herrene fikk ingen god start på årets NM-sluttspill og havnet helt fortjent under 1-0 i kamper.

Sveiva-herrene skulle være offensive fra start, og de første to, tre minuttene fungerte det bra og vi var bare et stolpetreff unna og ta ledelsen. Men så tok hjemmelaget over og gav seg ikke før det stod 3-0 på tavla. Sveiva-herrene hang ikke sammen defensivt og gav vekk altfor store rom i egen sone. Heldigvis fikk vi inn en redusering på tampen av perioden og var tross en mindre bra periode ikke helt ute av det allikevel.

Den andre perioden startet også bortelaget best. Kun 20 sekunder gikk det før publikumet i Lihallen ble servert nok en redusering. Og vi gjorde mye mer rett i denne perioden, særlig defensivt. I store perioder holder vi GIF unna vårt eget mål og har brukbar kontroll. Men vertene var effektive og visste når de skulle slå til. Med drøye 5 minutter igjen av perioden lager de tre kjappe mål og fra å ha kontakt er Sveiva-herrene igjen nesten blitt hektet av. Det var ett steg frem og to tilbake. En brukbar periode som ender hel svart med noen svake minutter på slutten.

Vi reduserte et par ganger i den siste perioden også. Vi setter 3-6 og 4-6 og føler vel nesten at vi er på vei inn i kampen igjen. Får muligheten i overtall, men misbruker denne. Det gjør ikke hjemmelaget når de fikk sjansen. og med nok en periode med 3 baklengs kunne det ikke bli annet enn tap for våre Sveiva-gutter.

På lørdag spilles kamp to i Rommenhallen, kampstart er 16:30.