SONY DSC

Med tre seiere av tre mulige i puljespillet er damene klare for semifinaler

I åpningskampen på lørdag møtte vi et ukjent Bodø-lag som ikke bød på de største utfordringer. Vi fikk rullert på alle våre spillere og hadde full kontroll gjennom hele kampen.

Senere på dagen var det duket for møte med Grei, og nå var spenningsnivået merkbart høyere. Dette ble, som forventet, en tett og jevn kamp. Malin L setter første scoringa og Frida nærmest stormer inn en scoring i både andre og tredje periode. Kampen ender med 3-1 seier.

På søndagen var det klart for å møte Tunet. Vi var allerede sikret plass i semifinalen, men det var ikke aktuelt å hvile, her skulle det spilles for å vinne kampen og pulja!
Å for en kamp det ble, ledelse 4-1 etter første periode, ledelse 8-1 etter andre periode. I andre periode pådrar vi oss til sammen 8 utvisningsminutter, vi scorer 3 mål i undertall og i neste 30 sekunder spiller vi 3 mot 5. I tillegg redder Malin et straffeslag. Imponerende! Kampen ender med seier 9-1.

Vi bøyer oss i hatten og ønsker damene Lykke til i semifinalene mot Slevik.
Semifinalene spilles som best av fem kamper i perioden 19.mars til 4.april.

Kampfakta Sveiva – Bodø 11-2 (5-0, 4-1, 2-1) – Skudd: 39-8
05.54: 1-0 Henriette assist Linda
06.54: 2-0 Henriette assist Liga
10.52: 3-0 Julie assist Gunita
14.52: 4-0 Kristine assist Julie
15.23: 5-0 Linda