Det var feige lag i Rommenhallen da Sveiva Innebandy tok i mot Sarpsborg i den 4. serierunden.

[vc_row css=”.vc_custom_1601877620470{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2020/10/DSC_3063.jpg?id=18520) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Gjorde kort prosess mot Sarpsborg

Bilder

Det ble en enkel dag på jobben for Sveiva-herrene da Sarpsborg gjestet Rommenhallen.  Med 1-0 allerede etter 17 sekunder fikk hjemmelaget en drømmestart på kampen og satte full gass fremover.  Man måtte tidlig frem med kuleramma og det hele lignet på en god gammeldags overkjøring.

Med 6-0 etter den første og 7-0 tidlig i den andre perioden var det aldri not tvil om hvor poengene skulle havne.  Gjestene fra Østfold fikk være litt mer med på leken i midtperioden og fikk en redusering.

I den siste perioden fikk de igjen pyntet på resultatet med periodens første mål, men derfra og ut var det igjen feige lag. Fem nye Sveiva scoringer sørget for ti-måls seier og sluttresultat 12-2. Hos hjemmelaget var som vanlig Sindre Bjerkens i det poengkåte hjørnet og noterte seg igjen for 7(!) poeng. Christoffer Øistad og Casper Femtegjeld Sletten var ikke så langt unna de heller med henholdsvis seks og fire poeng.